Uncle Mike

208 din

Paaa… život će biti mnogo lakši, ako imate smisao za humor… i million dolara.

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Za razliku od drugih naših likova, Ankl Majka nećete naći na vikipedija sajtu. On je osoba bez koje cela priča oko Kompas Piva ne bi postojala. Majk nije zaista naš stric, ali ga tako zovemo i zaista svi mi iz Kompas Piva bi želeli da smo u srodstvu sa njim, jer bi to značilo da nosimo u sebi deo jednog nasmejanog i dobronamernog čoveka. On je tu još od prve ideje oko Kompas Piva, koja se rodila 2009. godine.

U vreme kada se svi sele na Zapad u potrazi za američkim snom, Majkov kompas ga je doveo u Srbiju u potrazi za njegovim balkanskim snom. Zvuči suludo, zar ne? Da ste mu rekli da je hrabar, on bi samo odmahnuo rukom i počeo da se šali u svom maniru. Politički nekorektne šale, možda čak i glupe šale, ali nema šanse da se ne bi nasmejali. Ako ne samoj šali, onda samoj Majkovoj interpretaciji.

Ankl Majk je bio i biće tu za Kompas. Kada nije u Srbiji, obično održava i popravlja helikoptere za gašenje požara na Zapadnoj Obali i Aljasci. Izabran da bude lik koji će predstaviti Kompas lager i to američki lager pravljen pre prohibicije, zato što i on kao i svi naši likovi ne prati dobro utemeljene puteve. Nikada ne znate šta će sledeće Ankl Majk da uradi… da skače iz aviona, priključi se raftingu niz Jukon reku na Aljasci… Majk nije u cvetu mladosti, ako nas razumete…

Obično kad smo u najvećem poslu, dok pokušavamo da održimo savršenu temperaturu u tankovima za pivo, dok se dodaje određena količina hmelja, proverava da li je sve uredu sa sladom, obično je tada momenat kada se čuje samo jedno dugačko “Wellll”… To je znak da je Ankl Majk stigao. Znamo da nije došao da zanoveta i prigovara. Tu je da pomogne, da pruži najbolje što ume, da najbolju moguću kritiku, ali i da nas nasmeje. Za nas je Ankl Majk ceo svet.