by admin
Kompas

Kompas Pivo pivaru ćeš naći u dragom nam Beogradu, mestu susreta najrazličitijih kultura i uverenja. Takva je i naša pivara. Vidimo se na adresi Bulevar Peka Dapčevića 240. Dobro nam došli.

Koga možeš upoznati u Kompas Pivo pivnici?

Konstantin
Pejl Ejl, od Samit hmelja i nemačkog slada. Inspirisan životom Konstantina Velikog (272-337), rimskog cara rođenom u Naisusu, današnjem Nišu u Srbiji. Upoznaćete savršen balans arome egzotičnog voća uz dominaciju mandarine, grejpfruta i kore limuna. Sa Konstantinom je započelo i novo poglavlje u istoriji, a sa ovim laganim i pitkim pivom možete započeti potpuno novo poglavlje uživanja u istom.

Blind Traveler
Indijski Pejl Ejl će tvoja čula odvesti na daleko, neistražena mesta u stilu Džejma Holmana, prve slepe osobe koja je uspešno završila put oko sveta i proputovala preko 400,000 kilometara u toku svog života. Istraži neistraženo.

Kompas Pivo pivaru ćeš naći u dragom nam Beogradu, mestu susreta najrazličitijih kultura i uverenja. Takva je i naša pivara. Dobro nam došli.

Ah Toy
Kalifornijski komon lager, posvećen ženi koja je iz Kine u San Francisko došla kao robinja a svoj stogodišnji život završila kao izuzetno uspešna, poslovna žena. Mogla je da živi normalan i dosadan život i da bude deo okrutnog i nepravednog sistema, ali nije… izdigla se iznad situacije i zbog toga je danas naša inspiracija.

Tricycle
Da li ste znali da je čovek koji je bio inspiracija za nastanak lika Džejms Bonda 007, zapravo bio sin srpskog trgovca? Umesto da živi život bogatog neženje, odabrao je da bude dvostruki agent između Velike Britanije i Nemačke u doba 2. svetskog rata. Istina je čudnija od fikcije u ovoj priči, a i sam okus je sve samo ne običan. Neki vide veliki Pejl Ejl, a drugi vide mali Indija Pejl Ejl. Na kraju nije ni važno šta vidite, bitno je šta osetite – svaki gutljaj koji popijete je tajanstven, i imate osećaj da ukus upoznajete iznova i iznova.

Uncle Mike
Za razliku od drugih Kompas Pivo likova, Ankl Majka nećete naći na Wikipediji. Njega ćete naći u našoj pivari. On će vam najbolje objasniti kako ovaj lager, inače pravljen po uzoru  na američki lager pre prohibicije, može biti sve bolji i bolji, jer je naš najveći kritičar i naša najveća podrška.

Nasmešena lica
Svratite da nazdravimo zajedno. Adresa je Bulevar Peka Dapčevića 240, radimo od ponedeljka do subote, sa početkom od 16h. Prijateljska atmosfera, opuštene društvene igre i autentičan ukus piva vas čekaju u našoj Kompas Pivo pivari. Sve rezervacije možete lako dogovoriti pozivom na +381 11 3972 517.

Vidimo se uskoro!