by admin
Pivo

Šta ide najbolje uz pivo? Dragi ljudi. Dodaj još društvene igre u kombinaciju i smeh je zagarantovan. Evo i naša 3 predloga za vaše naredno druženje: Buffalo Club, Screw you dealer, i Most Likely to.

Buffalo club
Ova igra ima samo jedno zlatno pravilo: Svi iz ekipe moraju držati svoje pivo u levoj ruci u toku čitavog druženja. Ako vidiš nekoga da drži pivo u desnoj ruci, ta osoba mora popiti to isto pivo do kraja. Odmah.

I to je to, igrati se može gde god da se nalazili. 

Ipak, imajte na umu da kada jednom odigrate Buffalo club, to manje više znači da ste od tada pa do večnosti obavezni piti svoje pivo samo levom rukom! Vaša ekipa zadržava puno pravo da vas prozove. Uvek i svuda. 😉

Screw you dealer
Pripremite špil karata i odaberite dilera u grupi.

Diler meša karte, stavlja 10 karata na sto, reda ih u jednu liniju, i sve okreće na dole.

Diler okreće prvu kartu na gore, i pita jednu osobu da pogodi da li će naredna karta biti viša ili niža.

Svaki put kada jedan od igrača pogreši, moraju popiti dogovorenu količinu piva, na glas govoreći „Screw you dealer“. Svaki put kada igrač pogodi, diler mora popiti pivo.

Srećno, jer sreća je sve što vam treba u ovoj igri. 🙂

Most likely to
Za ovu igru vam je potreban samo jedan, mnogo voljen rekvizit – pivo.

Jedan igrač na glas kaže jednu konstataciju, kao na primer „Najverovatnije će napraviti zajednički profil sa devojkom/dečkom“, „Najverovatnije će se izdrati na šefa“, „Najverovatnije će gostovati u rieliti šou“, i tako dalje. Čim se pitanje završi, svi u istom trenutku upere prst u jednu osobu za koju smatraju da je najpribližnija ovoj pretpostavci. Osoba u koju je uperen najveći broj prstiju mora popiti pivo. Igrači igraju u redu u kojem sede za stolom, jedni za drugima, a krugovi se ponavljaju dok vam srce poželi.

Pažnja: Kreativnost pretpostavki postaje sve smešnija iz kruga u krug. 💡

Šta ide najbolje uz pivo? Dragi ljudi. Dodaj još društvene igre u kombinaciju i smeh je zagarantovan.

Tags: